Planerar du en speciell händelse för dina vänner och familj? Ta då tillfället i akt och undersök vad Kalle’s Inn har att erbjuda. Vi har många alternativ att erbjuda – beroende på dina behov och budget. Vi hyr inte ut våra faciliteter som sådana. Vårt koncept är att skapa en tillställning som vi tar hand om i sin helhet. En upplevelse som alla dina vänner kommer att minnas vare sig det gäller en födelsedagsfest, en släktträff eller bröllop. Våra faciliteter och tjänster kombinerar vi i hop för att passa ert behov.

Vänligen kontakta oss för mera detaljer. Fundera gärna ut datum, antal personer samt eventuella önskemål på förhand så kan vi ge snabbare respons.

Små grupper samt enskilda individer
Om du vill uppleva Kalle’s Inn på egen hand eller som en liten grupp förslår vi att ni prövar vår söndagslunch. Andra populära dagar som vi håller öppet är morsdag , påsk- samt julluncher. För noggrannare information och tider – se under rubriken ”aktuellt”

Bröllop
Er bröllopsdag, en av de mest minnesrika dagarna i en människas liv, har anlänt…Ni vill njuta av denna dag, och genom att välja Kalle’s Inn som er festplats så kan Ni lugnt lita på att ceremonin, middagen och kvällsfesten blir perfekt på alla vis.
Detta är den ideella platsen att föreviga Era löften till varandra på, eftersom vi erbjuder möjligheten att göra stället personligt enligt Era önskningar och förhoppningar.

Med havet som bakgrund i en intim och rofylld miljö växlar Ni ringar och lovar varandra evig kärlek – ett verkligt romantiskt vackert ögonblick.
Fira denna union med brudskål på verandan utanför Fyren smekt av en ljum sommarbris och avnjut sedan en magnifik och völplanerad bröllopsmiddag i skärgårdsstil, tillredd med de finaste lokala råvarorna.
Den perfekta avslutningen på Er utsökta tillställning blir dansen i Paviljongen tillsammans med släkt och vänner alltmedan solen sänker sig mot horisonten en stilla sommarkväll eller under gnistrande stjärnor mitt i vintern.
Vår professionella personal står till hands för att tillsammans med Er skräddarsy en unik och oförglömlig bröllopsfest. Inget lämnas åt sitt öde när vi skapar en av de vackraste och viktigaste dagarna i Era liv.