Kalle’s Innin ympäristön karun jännittävä luonto tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet monenlaiseen oheistoimintaan niin sisällä kuin ulkonakin. Ulkona tapahtuva toiminta toki riippuu paljon vuodenajasta. Ottakaa mielellään yhteyttä meihin ja esittäkää toiveitanne ja tarpeitanne; järjestämme kiinnostavaa ja jännittävää toimintaa vierailunne ajaksi. Alla olevasta luettelosta voi hakea osviittaa tarjoamistamme mahdollisuuksista:

Saaristoristeily (touko-syyskuussa)
Risteilyt Kalle’s Innin maisemissa ovat erittäin suosittuja. Usein reitti kulkee Vaasasta Kalle’s Inniin. Toinen suosittu vaihtoehto on Kalle’s Innistä Valassaarille, usein yhdistettynä patikointiin saarten koskemattomassa ja hätkähdyttävän erilaisessa luonnossa. Muistakaa kuitenkin, että näihin risteilyihin on varattava ainakin neljä tuntia aikaa.

Kalastus (koko vuoden)
Kalastus Klobbskatin puhtaissa vesissä on vuosisatojen ajan tarjonnut elannon saaristolaisille. Kalle’s Inn sijaitsee vain 300 metrin päässä kalasatamasta. Jos olet kiinnostunut, voimme järjestää mahdollisuuden todistaa ammattikalastajien perinteistä kalastusta. Tai jos pidät enemmän urheilukalastuksesta, voisit yrittää napata hauen, sen ovelan jättiläistaistelijan, joita näissä vesissä on paljon. Pilkkiminen voisi myös olla mielenkiintoinen kokemus. Voimme tarjota sinulle kaikki tarvittavat välineet, myös kalastusoppaan palvelut.

Patikointi
Luonnossa kävely on helppo ja joustava ulkoilumuoto. Saat raitista ilmaa ja voit samalla nauttia ystävien ja kollegojen seurasta. Tarjolla on useita patikkareittejä, 30 minuutista koko päivän kestävään vaellukseen. Voimme tarjota teille tarvittavat välineet ja oppaat.

Ryhmähengen lujittaminen & pelit
Kallen olympialaiset on yhdistelmä erilaisia joukkuepelejä, joissa viihdytään ja nautitaan hauskanpidosta. Olympialaiset vaativat ajatustyötä, tarkkuutta, tiimityöskentelyä ja jonkin verran fyysistä liikuntaa. Lajit voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan riippuen käytettävissä olevasta ajasta ja siitä, minkäaisia taitoja haluatte korostaa. Aarteenmetsästys GPS:n avulla on hauskaa ja saa ajatukset irti arkisista työasioista. Leikkimielistä kilpailua tiimissänne. On the Rocks on jännittävää. Ehkä olet kokeillut sitä whiskyn kera, mutta oletko koskaan itse pujotellut jäissä: merenjäiden seassa, keskellä ja välissä? Kokeilepa, se on hauskaa! Et palele etkä edes kastu.

Ammunta- & tarkkuuspelit
Voimme järjestää monenlaisia leikkisiä tarkkuuspelejä; dartsia, petankkia, jousiammuntaa, ilma-aseammuntaa. Ja jos haluat enemmän aktionia, kokeile vaikka paintballia omalla radallamme. Saat liikuntaa ja jännitystä kaupan päälle. Lisäksi järjestämme mönkijöillä tarkkuusajoa, johon voidaan liittää myös kilpa-ajoa, ks. alla.

Kilpa-ajo & moottoriurheilu
Voimme vuodenajan mukaan järjestää kilpa-ajot joko moottorikelkoilla tai mönkijöillä, mikä tarjoaa leikkimielisen mutta samalla mielenkiintoisen tavan kokeilla näitä ajoneuvoja. Rata on jäällä aivan Kalle’s Innin edustalla tai omalla rata-alueellamme. Voimme myös järjestää lumikelkka- tai mönkijäsafareja, mutta kannattaa ottaa huomioon, että sää olot vaikuttavat niiden järjestämiseen ratkaisevasti.

Viinin-/konjakinmaistelut
Viininmaistelu voi olla todella mielenkiintoinen ja antoisa tapahtuma, josta useimmat vieraanne nauttivat. Kertokaa, minkälaisista viineistä ja mistä viinialueista olette kiinnostuneita ja me laadimme teille ehdotuksen.
Konjakinmaistelu: Olemme onnistuneet löytämään hyvin erikoista konjakkia, saarikonjakit. Ne eroavat täysin siitä, mitä useimmat teistä ovat aiemmin maistaneet. Entäpä jos kokeilisit jotakin uutta jälkiruoan päälle?