Suunnitteletteko juhlaa ystävienne ja sukulaistenne kanssa? Silloin kannattaa tutustua Kalle’s Innin tarjoamiin mahdollisuuksiin. Saatavilla on monia eri vaihtoehtoja tarpeittenne mukaan. Vieraanne eivät koskaan unohda tässä ainutlaatuisessa ympäristössä järjestettyä tilaisuuttanne.  Emme vuokraa rakennuksia ja muita tiloja yksistään, mutta olette erittäin tervetulleita kokeilemaan palvelukonseptiamme, joka sisältää herkullisen ruokailun ja/tai rentouttavan saunonnan, olipa kyseessä perhejuhla, syntymäpäivät tai häät. Voitte tarpeittenne mukaan varata osan tiloistamme tai koko alueen. Ottakaa meihin yhteyttä halutessanne lisätietoja. Varmistatte nopean vastauksen ilmoittamalla halutun päivämäärän, vieraiden lukumärän ja tilaisuuden laadun, laadimme ehdotuksen, jonka pohjalta voimme jatkaa keskusteluja.

Hyvin pienet ryhmät
Jos teitä on vain hyvin pieni ryhmä, mutta haluatte silti kokea Kalle’s Innin tunnelmaa ja herkkuja, ehdotamme, että kokeilette sunnuntailounaitamme. Järjestämme yleisölle avoimia lounaita kaikkina vuodenaikoina. Suosituimpia ovat äitienpäivän lounas, joululounas ja sunnuntailounas. Tarkistakaa kohdasta Uutiset & tapahtumat, mitä kulloinkin on tarjolla.

Häät
Hääpäivänne, elämänne ikimuistoisimpia hetkiä, on pian käsillä. Haluatte tästä ainutkertaisesta tapahtumasta unohtumattoman alusta loppuun, ja valitsemalla häittenne pitopaikaksi Kalle’s Innin, voitte rentoutua tietäessänne, että hääseremonia, -ateria ja ilta ovat joka suhteessa täydelliset.
Uskomme tämän olevan ihanteellinen paikka vannoaksenne uskollisuutta toisillenne, koska tilamme tarjoavat yksityisyyden ja ne voidaan sisustaa aivan toiveittenne ja unelmienne mukaisesti.

Vihkiseremonia tässä intiimissä ja rauhallisessa ympäristössä meren äärellä on romanttinen, kaunis ja mieleenpainuva.
Juhlistakaa liittoanne kilistämällä shampanjalaseja lempeässä merituulessa Majakan verannalla ja sen jälkeen nauttimalla runsaan, huolella suunnitellun ja vain parhaimmista paikallisista raaka-aineista valmistetun saaristolaisillallisen.
Täydellisen päivän päättävät tanssit Paviljongissa ystävien ja sukulaisten seurassa auringon laskiessa taivaanrannan taakse leppeänä kesäiltana tai tähtien tuikkiessa talvisen kirpeällä taivaalla. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa, että päivänne sujuu suunnitelmien mukaisesti. Teemme yhdessä häistänne ainutlaatuiset! Emme jätä kiveäkään käntämättä voidaksemme tarjota teille elämänne kauneimman ja tärkeimmän päivän.