Legendaarinen Kalle’s Inn perustettiin vuonna 1986, ja se on siitä lähtien jatkuvasti kehittänyt toimintaansa. Tarjoamme runsaan valikoiman erinomaisia palveluja pääkohderyhmällemme eli liike-elämälle ja julkiselle sektorille, esim. kokoukset, liiketapaamiset ja erilaiset työpajat. Toki järjestämme myös yksityistilaisuuksia, esim. häät ja syntymäpäivät, hyödyntäen eri tilojamme rannikon ainutlaatuisessa ympäristössä. Kalle’s Inn on yksityisomistuksessa oleva osakeyhtiö.

Kalle’s Inn on kuuluisa saunoistaan ja ruoastaan, mutta järjestämme myös monenlaista oheistoimintaa, esim. saaristoristeilyjä, kalastusta, patikointia, viinimaistiaisia, ryhmähengen lujittamiseen tähtävä toimintaa ja paljon muuta. Palvelumme ovat käytettävissänne koko vuoden, ruokalistojen ja oheistoiminnan sisältö tietenkin vaihtelee vuodenajan mukaan.

Kaikki tapahtumat ja toiminnot ovat saatavilla vain tilauksesta, joten ottakaa meihin yhteyttä hyvissä ajoin etukäteen, mikäli päätätte käyttää palvelujamme. Haluamme tarjota teille rennon ilmapiirin omaa yksityisyyttänne kunnioittaen sekä herkullista gourmet-ruokaa tuoreista lähialueella tuotetuista raaka-aineista. Rätälöimme tilaisuutenne omien toiveidenne mukaiseksi. Tervetuloa!