Att äta hos oss på Kalle’s Inn är en speciell upplevelse . Vi är stolta över att kunna presentera internationellt anpassade lokala specialiteter, en gourmet erfarenheter som ni inte hittar någon annanstans. Det är vår policy att förbereda all mat själva från början till slut, vi undviker alltid att använda massproducerade produkter som kan hittas i de flesta arenor.

Våra lokala och talangfulla kockar gör det värt att gå till slutet av vägen för att smaka delikatesserna från köket på Kalle’s Inn.
Många av våra måltider baserade på lokala fisk som, strömming, sik, abborre och lax. På kött sidan koncentrerar vi oss på lamm, älg och ren. Området kring Kalles Inn är ett av de rikaste på havtorn i världen. Dessutom är blåbär och trattkantarell vanligt förekommande, och är därför också viktiga ingredienser i vårt kök.

Förutom våra a la carte-menyer erbjuder vi några speciella menyer som skärgardsbordet som är en mycket populär buffé med lokala specialiteter. Varför inte prova vår speciella ”Kota” meny, med soppa av trattkantarell som förrätt, plankad lax som huvudrätt och creme brule med hjortron som avslutning. Andra alternativ beroende på er smak skulle vara en fondue i fyren eller om säsongen tillåter en lokal specialitet av traditionell kräftskiva.