Den karga men rika naturen som omger Kalle’s Inn erbjuder en utmärkt möjlighet att ordna såväl inom hus som utomhus aktiviteter för dig och dina gäster. Olika typer av aktiviteter kan ordnas, beroende på årstid. Du är välkommen att kontakta oss angående dina önskemål, vad än det må vara. Vi står gärna till tjänst med spännande program. Nedan några exempel som kanske ger dig inspiration:

Båt turer (Maj-September)
Att ta en båttur i samband med ett besök på Kalle’s Inn har blivit en uppskattad programpunkt. Varför inte åka båt från Vasa till Kalle’s Inn. Ett annan populär destination är Valsörarna som med sin spännande historia samt orörda natur har mycket att ge. En båttur till Valsörarna kombineras ofta med en promenad på naturstigen. Vänligen beakta att reservera minst 4 timmar för en dylik tur.

Fiske (året runt)
Fisket har i flera århundraden varit sättet att tjäna sitt leverbröd på i Klobbskat med sina rena vatten. Kalles Inn ligger bara 300 meter från fiskehamnen. Om ni är intresserade kan vi ordna för er att lära er hur proffsen gör. Om ni föredrar ädelfiske, varför inte prova på gäddfiske, det är en stor kämpe och vi har en hel del av de (de kallas krokodiler här). Under vintern är isfiske en intressant upplevelse. Vi kan förse er med allt ni behöver inklusive guider.

Naturstigar
Ett enkelt och flexibelt sätt att njuta av utomhusaktiviteter är att ta en promenad i naturen. Få en nypa frisk luft, umgås med dina vänner och kollegor. Det finns många alternativ av naturstigar, från 30 minuter till leder som tar hela dagen. Vi kan förse er med nödvändig utrustning samt guider.

Lagträning och lekfulla tävlingar
”Kalles olympiska spel” är en kombination av olika spel som spelas av grupper som vill ha en mångfald av nöje och underhållning. Kalles olympiska spel innehåller problemlösning, precision, lagarbete och i begränsad utsträckning fysiska färdigheter.
”Skattjakt” med GPS och att hitta gömda skatter, ett lekfullt spel som kan få er att tänka utanför boxen. En lekfull tävling för ert team. ”On the Rocks”. Ni kanske har provat en Whiskey on the rocks, men har ni någonsin försökt gå i själv: i, mellan och genom isen i det frusna havet. Prova, ni kommer att älska det. Ni kommer inte få kallt eller ens bli våta.

Skytte & precision
Vi kan ordna många olika typer av lekfulla precision spel, allt från pilskastning, petanque, pilbågsskytte till luftpistols skytte. Om ni vill ha mer action så varför inte prova Paintball pö vör paintball bana. Ni kommer att fö lite motion och spänning. Dessutom ordnar vi körprecision med ATW som kan kombineras med någon typ av racing, se nedan.

Körning & motorsport
Beroende på säsong kan vi ordna motorsportstävlingar antingen med skoter eller ATV, detta är en lekfull, men ändå intressant möjlighet att få pröva på dessa fordon. Banan är antingen på isen precis framför Kalles Inn eller på vår dedikerad bana. Vi kan också ordna safaris med antingen snöskotrar eller ATWs beroende på väderförhållandena.

Nya smaker
Vinprovning kan vara en intressant och givande programpunkt som era gäster kommer att njuta av. Ge oss en vink om vilken typ av vin eller vilket område ni är intresserad av så ger vi er ett förslag.
Provsmakning av konjak, vi har haft förmånen att hitta några mycket speciella konjaker; Isle kognacsorter. Dessa konjaker är väldigt annorlunda från vad de flesta av er har provat förut. Varför inte få några nya erfarenheter efter desserten.